زاويه با تأکيد بر اينکه اين ساختمان به عنوان ساختماني فرهنگي به ثبت ملي رسيده است خاطرنشان کرد: به دنبال تصميم دولت مبني بر کاهش حجم فعاليتهاي دولتي در تهران، سازمان ميراث فرهنگي به عنوان پيشگام انتقال کارکنان از تهران، تصميم گرفت ساختمان مورد نظر را تخليه و آن را به کاربري نخست خود يعني يک مجموعه فرهنگي- هنري زنده بازگردانده و يا حداقل به آن نزديک کند.
زاويه با بيان اينکه پس از تخليه، همه اضافات و ملحقات ساختمان زدوده و براي اجراي طرحهاي فرهنگي آماده شد خاطرنشان کرد: به منظور بررسي وضعيت ساختمان و چگونگي تبديل آن به يک مجموعه فرهنگي و زنده کردن فعاليتهاي هنري در آن، کميته علمي با حضور دانشگاهيان، نخبگان و خبرگان قديمي ميراث فرهنگي تشکيل و تصميماتي اتخاذ شد.
وي با تأکيد بر اينکه ساختمان قديم ساختمان ميراث فرهنگي با عنوان جديد \" ارگ آزادي\" تغيير کاربري خواهد داد، گفت: سياست اصلي در اجراي اين طرح ايجاد فضايي فرهنگي – هنري براي حضور همه خانواده هاي ايراني است و اين اقدام حرکتي اختصاصي براي طبقهاي خاص نخواهد بود.
مدير مجموعه فرهنگي- هنري ارگ آزادي، ايجاد چند مجموعه موزهاي در اين ساختمان را از ديگر برنامههاي پيشبيني شده دانست و گفت: در اين طرح حدود 15 هزار متر مربع ساختمان اداري در چهار و نيم هکتار زمين و در منطقه شلوغ و پر تردد شهر تهران به محيطي فرهنگي براي استفاده و حضور مردم تبديل ميشود.
زاويه گفت: اين مجموعه در ادامه طرح ساخت برج آزادي در سالهاي گذشته ساخته شده و قرار بود در اطراف برج آزادي باشد که به دليل مشکلات فني و اداري در زمان خود، بعدها در خيابان آزادي طراحي و ساخته شد.
اين مقام مسئول در ادامه تأکيد کرد: ارگ آزادي به عنوان مجموعهاي موزهاي و نمايشگاهي محل مناسبي هم براي خانوادههاي ايراني و هم گردشگران خارجي خواهد بود؛ چرا که تلاش ميکنيم در اين مجموعه هنرهاي ملي و سنتي و به نوعي فرهنگ ايراني را در دورههاي مختلف تاريخي احيا و معرفي کنيم.
زاويه با بيان اينکه ساختمان ارگ آزادي سوم آذر سال جاري همزمان با عيد غديرخم به طور رسمي براي بازديد علاقمندان افتتاح ميشود افزود: مردم مي توانند از 4 تا 9 آذر با حضور در اين مجموعه از بازارچه و نمايشگاه هنرهاي سنتي و صنايع دستي استانهاي سراسر کشور بازديد و خريد کنند./118
انتهای پیام/